Adatkezelésről szóló nyilatkozat. | Briák Varga. Adatkezelésről szóló nyilatkozat. | Briák Varga.
Fejléc duguláselhárítás logo

Adatkezelésről szóló nyilatkozat

Adatkezelésről szóló nyilatkozat

Referenciáink, itt és így dolgozunk:


Gy.i.k:

  • Mikor dolgozunk?


    Mi éjjel és nappal is dolgozunk.

  • A dugulást el tudom magamnak

    hárítani?





    Az esetek 80%-ában sajnos nem működnek a házi praktikák főleg ha már kialakult a dugulás.

  • Mit kell tennem és mennyi idő mire
    történik valami?




    Telefonálni vagy e-mail küldeni. A duguláselhárító szakember azonnal jelentkezni fog és 1-2 órán belül megoldja a problémát kiérkezéssel együtt.


Az alábbi néhány sorban szeretnénk tájékoztatni cégünk a Varga Birák László E.V. adatkezelési gyakorlatáról. Ezzel együtt a vonatkozó szabályozásnak megfelelően fontosnak tartjuk ismertetni azt a folyamatot, ahogyan megrendelőink személyes adatait kezeljük. Nyilatkozunk, hogy minden elemében betartjuk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szigorú előírásait. Valamint az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletének, a General Data Protection Regulation-nak (GDPR) megfelelően járunk el a személyes adatok kezelése során.

Alapvetés a cégben kezelt személyes adatokkal kapcsolatban:

Cégünk a Varga Birák László E.V. működése során semmilyen személyes adatot nem tárol. Ez alól kivételt képeznek a számlákon szereplő adatok, melyeket a számviteli törvénynek megfelelve cégünk köteles megtartani a törvényben meghatározott ideig. Kivételt képez továbbá az a helyzet illetve időtartam, mely a beérkező megrendelés és a munka elvégzésének végét befoglaló időszakot jelenti. Erről az adatkezelési folyamatunk pontban táékozódhat.

Felelősség:

A vonatkozó adatvédelmi előírások céljából (2016/679/EU Általános Adatvédelmi Rendelet - General Data Protection Regulation, GDPR) a személyes adataiért felelős cég a Varga Birák László E.V. A cégen belül az adatok kezelésének felelőse Briák László cégtulajdonos. Elérhetőségei: Telefon: 06 (30) 7333-666 Email: briak.varga@gmail.com

Az adatkezelés folyamata:

Cégünk a Varga Birák László E.V. alapvetően dguláselhárítással illetve ahhoz hasonló hibaelhárítással foglalkozik. Jellemzően ezek a hibák gyors beavatkozást igényelnek. A probléma jelzése és a hiba elhárítása között jellemzően csupán néhány óra telik el. Ezen néhány órában átmenetileg tárolunk illetve tárolhatunk adatokat érthető okokból.

A folyamat:
  • Bejövő telefonhívást kapunk melyben a megrendelő (a problémáján felül) elmondja nevét, címét és telefonszámát. Ennek oka, hogy így találjuk meg az érintett helyszínt.
  • Ezen adatokat egy elektronikus jegyzetben (mely egy mobiltelefonos applikáció) tároljuk el.
  • A hiba elhárítását követően az említett jegyzetet egyszerű törléssel semmisítjük meg.
  • Munkánk során az adatokat természetesen nem továbbítjuk harmadik félnek, valamint arról semmilyen módon másolatot nem készítünk.

Önrendelkezés:
Ezek ellenére természetesen Önnek joga és lehetősége van a tárolt adatok felől érdeklődni. A szabályozásnak megfelelően és az abban szabott határidőn belül külön kérésére a nálunk tárolt adatokat bemutatjuk. Fontos azonban látni, hogy mivel személyes adatokat nem tárolunk ezért ezen adatközlés tartalommal nem rendelkezik majd.