Lefolyó duguláselhárítás olcsón | Briák Varga. Lefolyó duguláselhárítás olcsón | Briák Varga.
Fejléc duguláselhárítás logo

Lefolyó duguláselhárítás olcsón

Lefolyó duguláselhárítás olcsón

Referenciáink, itt és így dolgozunk:


Gy.i.k:

 • Mikor dolgozunk?


  Mi éjjel és nappal is dolgozunk.

 • A dugulást el tudom magamnak

  hárítani?

  Az esetek 80%-ában sajnos nem működnek a házi praktikák főleg ha már kialakult a dugulás.

 • Mit kell tennem és mennyi idő mire
  történik valami?
  Telefonálni vagy e-mail küldeni. A duguláselhárító szakember azonnal jelentkezni fog és 1-2 órán belül megoldja a problémát kiérkezéssel együtt.


Mi arra vállalkozunk Lefolyó duguláselhárítás területén, hogy amit más nem tud meg oldani lefolyó dugulás területén azt mi biztosan meg oldjuk.

A csapatunk szakértelme és a RIDGID gépsorunkkal minden nemű duguláselhárítást vállalunk!!!

Szakembereink Hosszú szakmai múltjuk alatt a lehető legtöbb dugulást szüntették meg, így mára kialakult egy jól bevált munkarend, amely lehetővé teszi, hogy a dugulást a legkorszerűbb technológiával, falbontás nélkül hárítsuk el, Szakembereink pontos precíz munkát végezve, és tiszta rendes környezetet hagyva maguk után.

Miért merünk garanciát vállalni, hogy profi duguláselhárítást végzünk Önnél is?

Mert a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel dolgozunk, amelyek segítségével. minden dugulást hatékonyan tudunk megszüntetni. Mert bontás nélkül dolgozunk, így Önnek a duguláselhárítás után nem kell fizetni a helyreállításért, és a nagyobb takarítási munkáktól is megkíméljük. Mert sokéves szakmai tapasztalatunknak hála gyorsan végezzük el a duguláselhárítási munkálatokat a mosogatók eldugulásától kezdve egészen a csatornatisztításig. Éttermeknek, intézmények és ipari létesítményeknek átalánydíjas szerződést ajánlunk! Budapesten, és környékén 60 km-es környékén minden hová ingyen szállunk házhoz – munka esetén.

Az alábbi duguláselhárítási szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

Lefolyó duguláselhárítás WC, piszoárok, kádak, mosogatók, mosdók, zuhanytálcák, padlóösszefolyók, alapvezetékek duguláselhárítása: talán a nap mint nap használt lefolyók eldugulása a legbosszantóbb.

Lefolyó duguláselhárítás speciális eszközökkel gépekkel bontás nélkül

Léteznek házilag azonnal bevethető megoldások, de nem mindig elég a pumpálás, vagy a boltokban kapható lefolyószerek használata. Ilyenkor nem érdemes házilag nekiállni a lefolyó szétszedésének, mert könnyen nagyobb anyagi kárt okozhatunk, ugyanakkor tapasztalat és megfelelő eszközök hiányában ritkán sikerül tökéletesen megszüntetni a probléma valós okát.

Szakértelmünkkel és profi duguláselhárító berendezéseinkkel gyorsan, hatékonyan és felesleges bontás nélkül oldjuk meg a problémát. Gyökérbenövések eltávolítása: a természettel való együttélés fontos része mindennapjainknak, de bizonyos esetekben problémákat is okozhat. A duguláselhárításra például nagyon gyakran van szükség gyökérbenövések miatt, amikor is a növények gyökerei betámadják a csövek illesztését, vagy megemelik, elmozdítják a helyükről a csöveket.

Ilyen esetekben nem egyszerű megoldani a problémát, de modern duguláselhárító berendezéseinkkel ezen is tudunk segíteni. Esővízelvezető-rendszerek javítása földön és tetőn egyaránt, tetőlefolyó-rendszerek, folyókák tisztítása, javítása: az eső-vízelvezető rendszerek dugulását okozhatják ágak és levelek, és sár is.

Súlyosabb esetekben szükség lehet profi duguláselhárításra, mi a modern berendezéseknek hála könnyen segíthetünk ezen a problémán.

Lefolyó apróbb dugulásának az okai:

Egy lefolyó eldugulásának számos oka lehet – nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, bármilyen makacsnak is tűnjön a probléma. A legtöbb esetben nem csak hogy egyszerű, a szakemberek számára pillanatok alatt elhárítható kiváltó okról van szó, de sokszor akár házilag is a végére járhatunk a dolognak.

A legnagyobb szerencsénk akkor van – már persze eltekintve attól, hogy egy dugulás egyáltalán nem szerencsés – ha valamilyen lerakódás következtében lép fel a probléma. Ennek megelőzésére is számos lehetőségünk van, ha például havonta egyszer a lefolyóba öntünk fél pohárnyi szódabikarbónát és egy pohár ecetet, majd utána először forró, majd hideg vízzel is átöblítjük a csövet, jó eséllyel elkerülhetjük a dugulás kialakulását. Ha már megtörtént a baj, akkor is hatásos lehet ez a megoldás. A keverékhez adhatunk sót is – ekkor egy pohár só és ugyanennyi szódabikarbóna, illetve fél pohár ecet a mennyiség -, mivel ez a keverék általában még a lefolyóban megakadt hajjal is képes megbirkózni. Próbálkozhatunk egyszerű forró vízzel, vagy a boltokban kapható lefolyótisztítókkal is, egyszerre azonban mindig csak egy anyagot használjunk lefolyó duguláselhárítás közben, különben a kémia ellenünk fordulhat.

Mik okozhatják a lefolyó teljes dugulását?

Előfordul az is, hogy valamilyen idegen tárgy kerül a lefolyóba, ott megakad – jellemzően a kanyarulatoknál – és akadályt képez. Ez jellemzően a WC-k esetében történik meg, de például mosogatóknál is előfordulhatnak ételmaradékok a csőben. Ekkor van rá némi esélyünk, hogy magunk kihalásszuk vagy legalább kimozdítsuk a tárgyat, ha az közel van a cső végéhez, jobban járunk azonban ha szakembert hívunk. Saját kezűleg próbálkozva ugyanis könnyen sérülést okozhatunk a csőben, ronthatunk is a problémán, ha a tárgy kimozdul, majd lejjebb, talán már néhány kanyar után újból megakad. A duguláselhárítók szakszerszámaik – így például az univerzális csőgörény – használatával percek alatt képesek felmérni, hol és mi akadt meg a csőben, majd az adott akadályt kiszedni onnan, illetve ha erre lehetőség van, egyszerűen bedarálni azt, így könnyen elvégezve a lefolyó duguláselhárítás munkáját.

Duguláselhárítás megelőzése

Általánosságban a legjobb az, ha gondolunk a megelőzésre – szűrőket használunk és rendszeresen átmossuk a lefolyócsöveket. Ha azonban beüt a baj, és a házilagos praktikák is csődöt mondanak, hívjunk szerelőt, aki gyorsan és egyszerűen képes a probléma kivizsgálására és megoldására.

Kamerás csődiagnosztika:

Összetettebb csatornahálózat esetén a gyors és eredményes munkához kamerás csődiagnosztikát végzünk, aminek köszönhetően pontos információkat szerzünk a dugulás helyéről és mértékéről. A duguláselhárítás így igazán gyors és eredményes lehet, ráadásul elkerülhetjük vele a felesleges bontást.
 • Kamerás csővizsgálat
 • ultrahangos csővizsgálat
 • nyomvonal meghatározás, Nyomvonal keresés
 • vízvezeték szerelés
 • duguláselhárítás vízzel
 • Nyomvonalkeresés, nyomvonal meghatározás föld és falbontás nélkül!


 • Partnerünk:

  A profizmus belőlünk fakad!

  dugulasprofi.hu

  Válaszd a dugulasprofi.hu csapatát és meglátod, hogy nem viccelünk. Bármilyen dugulásod van mi megoldjuk és még 7 nap garanciát is adunk ( amit nem is kellene a törvény szerint). Nem új cég vagyunk hanem régimotorosok. Nem családi kis egyéni vállalkozók hanem sok kolléga és sok főnök. Egy szónak is 100 a vége válasz minket ha duguláselhárításról van szó, nem fogod megbánni. Nézz körül weboldalunkon is: duguláselhárítás Törökbálint. Egész pest megyében dolgozunk az összes településén.

 • Partnerünk:

  A szakember mindig jól jön a háznál:

  szakember logo

  Aszakember.hu duguláselhárítással foglalkozik és amint a címünkben is lehet olvasni mi szakemberek vagyunk akiknél nincs lehetetlen. A mai világban ahol a virtuális valóság lassacskán a háztartások mindennapjává fog válni, a szakmunkákat egyre kevesebben tudják elvégezni. Már 10 középkorú emberből 8 össze tud rakni egy számítógépet vagy megcsinálni bármit ami számítástechnika de egy vízvezetéket nem tud megjavítani. Cégünk szakemberei nem tudnak számítógépet szerelni de minden mást meg tud javítani a lakásban. Ahogy haladunk a korral egyre jobban ez lesz a tendencia, keressen minket ha szakember-re lenne szüksége.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.

 • Partnerünk:

  Mik lehetnek azok a csigolyák amik befolyásolják, hogy mi fáj nekünk?

  csontkovács szolgáltatásaink

  Miért fájjon ha nem muszáj? A csontkovács nem bánt hanem gyógyít! Az isiász nevű betegség az emberi szervezet leghosszabb idegéről, a nervus isiadicus nevű ülőidegről kapta a nevét… Ebben a fejezetben a csípő, illetve a térdfájdalmak leggyakoribb okait, előre jelző tüneteit fogjuk ismertetni…. A legtöbb csont és izomrendszeri rendellenesség degeneratív (kopásos) elváltozása… Az ízületeket az ízületi tok és az ízületi szalagok erősítik. Baleset következtében a tok és a szalagok sérülhetnek. Tekintse meg a csontkovács szolgáltatásaink oldalunkat és győződjünk meg arról hogy mi fáj.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás ár

  dugulaselharitas024.hu

  Az ár! Mindig az a legfontosabb a magyar embernek pedig a minőség sem utolsó szempont. Gondoljunk bele kifizetünk egyszer egy 5-10 ezer forintos árat egy olcsó duguláselhárítónak és 2 nap után újra nem folyik le a víz. Akkor jöhet a következő aki megint csak olcsó mert már 1x költöttünk rá akkor az már sok lenne, ha most sokat költenénk. Amikor harmadjára jön a profi duguláselhárító aki minőségi munkát végez viszonylag drágábban. Összeségében ugyan ott vagyunk ha, a duguláselhárítás ár-at megfizetjük egyszer egy minőségi szolgáltatásért.wcdugulas.hu promo