Olcsó duguláselhárítás Budapesten a 22. kerületben | Briák Varga. Olcsó duguláselhárítás Budapesten a 22. kerületben | Briák Varga.
Fejléc duguláselhárítás logo

Duguláselhárítás Budapest 22. kerület

Budapest 22. kerület

Referenciáink, itt és így dolgozunk:


Gy.i.k:

 • Mikor dolgozunk?


  Mi éjjel és nappal is dolgozunk.

 • A dugulást el tudom magamnak

  hárítani?

  Az esetek 80%-ában sajnos nem működnek a házi praktikák főleg ha már kialakult a dugulás.

 • Mit kell tennem és mennyi idő mire
  történik valami?
  Telefonálni vagy e-mail küldeni. A duguláselhárító szakember azonnal jelentkezni fog és 1-2 órán belül megoldja a problémát kiérkezéssel együtt.


Budapesten a 22. kerületben azonnal de legkésőbb 1 órán belül ott tudunk lenni a helyszínen. Nem kell este sem aggódnia mert Budapesten a 22. kerületben ugyan úgy kimegyünk és megoldjuk a problémáját, legyen az egy dugulás vagy éppen egy csatorna kamerázás. Mi is egy olyan cég vagyunk mint a többi, duguláselhárítással és felújításokkal foglalkozunk egész Pest megyében. A tevékenységi körünk ugyan az viszont ahogy mi elvégezzük a duguláselhárítást és ahogy ott hagyjuk a kész munkát az ég és föld mint a többi konkurenciánál. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron 8 éve foglalkozunk duguláselhárítással a 22. kerületben. Budapestet jobban ismerjük mint a tenyerünket ami nagy szó hiszen egy nagyon nagy településről beszélünk.

Szakembereink és a duguláselhárítás a 22. kerületben:

A duguláselhárítás mint szakma egy nagyon kemény fizikai munka de függ attól is, hogy éppen hol kell csinálni. Pl a 22. kerületben ahol régi építésű házak és ikerházak is vannak ott a vezetékek kialakítása miatt sokkal több probléma szokott lenni egy sima duguláselhárítás során.

Szerencsére szakembereink képzettek és nagyon sok vízvezeték szerelői munka óra után állnak csak munkába nálunk. Ugyanis a vízvezeték szerelő az alapja a duguláselhárítás szakmának. Nem mindenki képes elvégezni ezt a továbbképzést mert képzeljük el, hogy napi 12 - 24 órában pöcegödör szagunk van. Egy átlagember számára ez elképzelhetetlen és mondjuk ki undorító. Valakinek még is meg kell csinálni ugye mert ha nem folyik le a wc vagy a zuhanyzó akkor nehéz lesz élni az épületben még 22. kerületben is.

Miért minket válasszon a 22. kerületben?

Tapasztalataink alapján amit 8 év kemény munkával szereztünk a 22. kerületben azt mondhatjuk azért, mert úgy is minket fognak hívni. Ez kifejezetten beképzelten hangzik de sajnos az a tapasztalatunk, hogy nagyon sok a duguláselhárító szakember (vagyis aki annak vallja magát) akik jóval olcsóbban dolgoznak de sokkal nagyobb kárt csinálnak. Amikor körbe olvasunk, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak $telepules kerületben a duguláselhárítókról akkor lehet látni, hogy van aki 8 ezer forintért is megcsinálja amit a komolyabb cégek 15-30 ezerért.

Igazából erre a következő IGAZ történetet tudjuk mondani: Előttünk 1 hét alatt 2 szakember is járt 22. kerületben egy társasház 4. emeletén. Egyik sem tudta megoldani a dugulást de mivel kiment és megpróbálta ezért ki kellett fizetni ezt a részét is. Pontos összeget nem tudunk mondani mert nekünk sem árulták el de többet mint amennyit mi kértünk a végén ennyit elárultak. Igaz, hogy 1 órán keresztül szenvedtek a kollégák a lefolyóval de mivel cégünk garanciát is vállal a munkájára ezért nincs más választásunk MEG KELL CSINÁLNI. Végezetül a rossz kiépítés miatt már többször is jártunk a 22. kerületben ezen a címen de innentől kezdve mindig minket hívtak. Nem mind1, hogy 1 napon belül már lehet mosogatni vagy 1 hétig áll a mosatlan.

wcdugulas.hu promo