Olcsó duguláselhárítás Budapesten a 1. kerületben | Briák Varga. Olcsó duguláselhárítás Budapesten a 1. kerületben | Briák Varga.
Fejléc duguláselhárítás logo

Duguláselhárítás Budapest 1. kerület

Budapest 1. kerület

Referenciáink, itt és így dolgozunk:


Gy.i.k:

 • Mikor dolgozunk?


  Mi éjjel és nappal is dolgozunk.

 • A dugulást el tudom magamnak

  hárítani?

  Az esetek 80%-ában sajnos nem működnek a házi praktikák főleg ha már kialakult a dugulás.

 • Mit kell tennem és mennyi idő mire
  történik valami?
  Telefonálni vagy e-mail küldeni. A duguláselhárító szakember azonnal jelentkezni fog és 1-2 órán belül megoldja a problémát kiérkezéssel együtt.


Budapesten a 1. kerületben azonnal de legkésőbb 1 órán belül ott tudunk lenni a helyszínen. Nem kell este sem aggódnia mert Budapesten a 1. kerületben ugyan úgy kimegyünk és megoldjuk a problémáját, legyen az egy dugulás vagy éppen egy csatorna kamerázás. Mi is egy olyan cég vagyunk mint a többi, duguláselhárítással és felújításokkal foglalkozunk egész Pest megyében. A tevékenységi körünk ugyan az viszont ahogy mi elvégezzük a duguláselhárítást és ahogy ott hagyjuk a kész munkát az ég és föld mint a többi konkurenciánál. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron 8 éve foglalkozunk duguláselhárítással a 1. kerületben. Budapestet jobban ismerjük mint a tenyerünket ami nagy szó hiszen egy nagyon nagy településről beszélünk.

Szakembereink és a duguláselhárítás a 1. kerületben:

A duguláselhárítás mint szakma egy nagyon kemény fizikai munka de függ attól is, hogy éppen hol kell csinálni. Pl a 1. kerületben ahol régi építésű házak és ikerházak is vannak ott a vezetékek kialakítása miatt sokkal több probléma szokott lenni egy sima duguláselhárítás során.

Szerencsére szakembereink képzettek és nagyon sok vízvezeték szerelői munka óra után állnak csak munkába nálunk. Ugyanis a vízvezeték szerelő az alapja a duguláselhárítás szakmának. Nem mindenki képes elvégezni ezt a továbbképzést mert képzeljük el, hogy napi 12 - 24 órában pöcegödör szagunk van. Egy átlagember számára ez elképzelhetetlen és mondjuk ki undorító. Valakinek még is meg kell csinálni ugye mert ha nem folyik le a wc vagy a zuhanyzó akkor nehéz lesz élni az épületben még 1. kerületben is.

Miért minket válasszon a 1. kerületben?

Tapasztalataink alapján amit 8 év kemény munkával szereztünk a 1. kerületben azt mondhatjuk azért, mert úgy is minket fognak hívni. Ez kifejezetten beképzelten hangzik de sajnos az a tapasztalatunk, hogy nagyon sok a duguláselhárító szakember (vagyis aki annak vallja magát) akik jóval olcsóbban dolgoznak de sokkal nagyobb kárt csinálnak. Amikor körbe olvasunk, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak $telepules kerületben a duguláselhárítókról akkor lehet látni, hogy van aki 8 ezer forintért is megcsinálja amit a komolyabb cégek 15-30 ezerért.

Igazából erre a következő IGAZ történetet tudjuk mondani: Előttünk 1 hét alatt 2 szakember is járt 1. kerületben egy társasház 4. emeletén. Egyik sem tudta megoldani a dugulást de mivel kiment és megpróbálta ezért ki kellett fizetni ezt a részét is. Pontos összeget nem tudunk mondani mert nekünk sem árulták el de többet mint amennyit mi kértünk a végén ennyit elárultak. Igaz, hogy 1 órán keresztül szenvedtek a kollégák a lefolyóval de mivel cégünk garanciát is vállal a munkájára ezért nincs más választásunk MEG KELL CSINÁLNI. Végezetül a rossz kiépítés miatt már többször is jártunk a 1. kerületben ezen a címen de innentől kezdve mindig minket hívtak. Nem mind1, hogy 1 napon belül már lehet mosogatni vagy 1 hétig áll a mosatlan.

 • Partnerünk:

  Vízvezeték szerelés fix áron:

  vízvezeték szerelő

  Mint minden a vízvezeték is elöregedhet és eltörhet ez sem kivétel. Manapság már egyre kevesebb az a szakember a piacon és még annál is kevesebb az az ember akinek a szerelés a hobbia és megtudná otthon csinálni a vezetéket. Cégünk minden munkát fix áron vállal, mi így alakítottuk ki az üzletpolitikánkat és eddig éveken keresztül tökéletesen működik. Nem kell félni a többlet költségektől mert nálunk ilyen nincsen.  Látogasson el a vízvezeték szerelő weboldalunkra és az árainkat is megtekintheti.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Pest megyében jó áron!

  Duguláselhárítás Pest megyében jó áron!

  Volt már valaha dugulása otthon vagy a munkahelyén? Abban az esetben ha igen tudhatja, hogy nagyon drága egy szolgáltatás. A piacon nagyon sok szakember van aki vagy ért a duguláselhárításhoz vagy nem. Olyan nincs, hogy kicsit ért hozzá valaki vagy közepesen. Vagy lefolyik a víz, vagy nem? Ugye nincs más lehetőség! Mint minden gyorsszolgálat szolgáltatásnak az árai nagyon ingatagok, van akinél csillagászati és van akinél kevésbé magas. Ez függ éppen az időjárástól vagy a napszaktól vagy, hogy éppen mennyit dolgozott aznap a szaki és van e kedve dolgozni. A duguláselhárítás fix áron nem ilyen cég, nekünk több szakemberünk van és megyünk ha kell!

 • Partnerünk:

  Nincs olyan, hogy megoldhatatlan rejtvény:

  rejtvény kereső

  Bizonyára mindenki ismeri a rejtvényújságokat vagy a mai modern világban már inkább az internetes online rejtvényeket. Nem létezik olyan ember a földön aki mindenre tudna válaszolni, ezért is léteznek bizonyos rejtvény kereső weboldalak amik megadják nekünk a helyes választ. Természetesen ez csalás de inkább csaljon az ember mint sohase oldja meg a rejtvényt. Az ilyen weboldalak működése egyszerű: a kereső mezőbe beírjuk amit nem tudunk és rányomunk a kereső gombra. Nagyon fontos, hogy csupán a lehetséges megoldásokat fogjuk megkapni ami nem feltétlen az amire nekünk szükségünk van.

 • Partnerünk:

  Kartondoboz webáruház:

  iLogistic Kft.

  Miért is kellene nekem kartondobozt venni? A kérés nagyon jó és a válasz is nagyon egyszerű. A kartondobozoknak nagyon sok felhasználási területe van pl: elpakolás, szállítás, csomagküldés, takarás, dizájn stb.. Cégünk az iLogistic Kft. kartondobozok értékesítésével foglalkozik 1 vagy akár 1000 doboz szinten. Ezen kívül pedig logisztikai feladatokat is végez. Ha van egy webáruházunk és vannak raktáron termékeink akkor azt valahol tárolni kell és becsomagolni és eljuttatni a címzetthez. Ezt a folyamatot  az iLogisctic Kft. (kartondoboz.info) egymaga elvégzi helyettünk. Tárol, csomagol, felad! Minden egy helyen.

 • Partnerünk:

  Womas duguláselhárítás 2017-ben:

  Womas duguláselhárítás

  Magát a duguláselhárítást sok ember ismeri már sajnos vagy nem sajnos. Az, hogy milyen eszközökkel végzik el a duguláselhárító szakemberek a dugulást azt viszont már kevesebben ismerik. A womas duguláselhárítás mint ahogy a nevében is benne van a woma géppel végzik. Mi is az a woma, merülhet fel a kérdés? A Woma valójában egy Németországi székhelyű cég magasnyomású pumáinak, szivattyúinak márkaneve: woma.de. A duguláselhárítást legtöbb esetben a magasnyomású vízzel végezzük. Ez a víz minden letapadt sarat elér a csőrendszerben, meglehetősen nagy erőhatással kinyom minden dugót a csőrendszerből.wcdugulas.hu promo