Olcsó duguláselhárítás Budapesten a 1. kerületben | Briák Varga. Olcsó duguláselhárítás Budapesten a 1. kerületben | Briák Varga.
Fejléc duguláselhárítás logo

Duguláselhárítás Budapest 1. kerület

Budapest 1. kerület

Referenciáink, itt és így dolgozunk:


Gy.i.k:

 • Mikor dolgozunk?


  Mi éjjel és nappal is dolgozunk.

 • A dugulást el tudom magamnak

  hárítani?

  Az esetek 80%-ában sajnos nem működnek a házi praktikák főleg ha már kialakult a dugulás.

 • Mit kell tennem és mennyi idő mire
  történik valami?
  Telefonálni vagy e-mail küldeni. A duguláselhárító szakember azonnal jelentkezni fog és 1-2 órán belül megoldja a problémát kiérkezéssel együtt.


Budapesten a 1. kerületben azonnal de legkésőbb 1 órán belül ott tudunk lenni a helyszínen. Nem kell este sem aggódnia mert Budapesten a 1. kerületben ugyan úgy kimegyünk és megoldjuk a problémáját, legyen az egy dugulás vagy éppen egy csatorna kamerázás. Mi is egy olyan cég vagyunk mint a többi, duguláselhárítással és felújításokkal foglalkozunk egész Pest megyében. A tevékenységi körünk ugyan az viszont ahogy mi elvégezzük a duguláselhárítást és ahogy ott hagyjuk a kész munkát az ég és föld mint a többi konkurenciánál. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron 8 éve foglalkozunk duguláselhárítással a 1. kerületben. Budapestet jobban ismerjük mint a tenyerünket ami nagy szó hiszen egy nagyon nagy településről beszélünk.

Szakembereink és a duguláselhárítás a 1. kerületben:

A duguláselhárítás mint szakma egy nagyon kemény fizikai munka de függ attól is, hogy éppen hol kell csinálni. Pl a 1. kerületben ahol régi építésű házak és ikerházak is vannak ott a vezetékek kialakítása miatt sokkal több probléma szokott lenni egy sima duguláselhárítás során.

Szerencsére szakembereink képzettek és nagyon sok vízvezeték szerelői munka óra után állnak csak munkába nálunk. Ugyanis a vízvezeték szerelő az alapja a duguláselhárítás szakmának. Nem mindenki képes elvégezni ezt a továbbképzést mert képzeljük el, hogy napi 12 - 24 órában pöcegödör szagunk van. Egy átlagember számára ez elképzelhetetlen és mondjuk ki undorító. Valakinek még is meg kell csinálni ugye mert ha nem folyik le a wc vagy a zuhanyzó akkor nehéz lesz élni az épületben még 1. kerületben is.

Miért minket válasszon a 1. kerületben?

Tapasztalataink alapján amit 8 év kemény munkával szereztünk a 1. kerületben azt mondhatjuk azért, mert úgy is minket fognak hívni. Ez kifejezetten beképzelten hangzik de sajnos az a tapasztalatunk, hogy nagyon sok a duguláselhárító szakember (vagyis aki annak vallja magát) akik jóval olcsóbban dolgoznak de sokkal nagyobb kárt csinálnak. Amikor körbe olvasunk, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak $telepules kerületben a duguláselhárítókról akkor lehet látni, hogy van aki 8 ezer forintért is megcsinálja amit a komolyabb cégek 15-30 ezerért.

Igazából erre a következő IGAZ történetet tudjuk mondani: Előttünk 1 hét alatt 2 szakember is járt 1. kerületben egy társasház 4. emeletén. Egyik sem tudta megoldani a dugulást de mivel kiment és megpróbálta ezért ki kellett fizetni ezt a részét is. Pontos összeget nem tudunk mondani mert nekünk sem árulták el de többet mint amennyit mi kértünk a végén ennyit elárultak. Igaz, hogy 1 órán keresztül szenvedtek a kollégák a lefolyóval de mivel cégünk garanciát is vállal a munkájára ezért nincs más választásunk MEG KELL CSINÁLNI. Végezetül a rossz kiépítés miatt már többször is jártunk a 1. kerületben ezen a címen de innentől kezdve mindig minket hívtak. Nem mind1, hogy 1 napon belül már lehet mosogatni vagy 1 hétig áll a mosatlan.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Dunaharaszti:

  Duguláselhárítás Dunaharaszti

  Nem csak a fővárosban Budapesten lehet valakinek dugulása hanem bárhol pl: Dunaharaszti-n is. Cégünk Dunaharaszti-n is vállal duguláselhárítást legyen az wc, mosogató, kád, zuhanytálca, padló összefolyó stb.. minden féle dugulással elbánunk. Cégünk 2008-óta foglalkozik dugulása hárítással, rengeteg referenciánk is van a weboldalunkon. Látogasson el és még az fix árainkat felől is tud tájékozódni a weboldalunkon: duguláselhárítás dunaharaszti.

 • Partnerünk:

  Mik lehetnek azok a csigolyák amik befolyásolják, hogy mi fáj nekünk?

  csontkovács szolgáltatásaink

  Miért fájjon ha nem muszáj? A csontkovács nem bánt hanem gyógyít! Az isiász nevű betegség az emberi szervezet leghosszabb idegéről, a nervus isiadicus nevű ülőidegről kapta a nevét… Ebben a fejezetben a csípő, illetve a térdfájdalmak leggyakoribb okait, előre jelző tüneteit fogjuk ismertetni…. A legtöbb csont és izomrendszeri rendellenesség degeneratív (kopásos) elváltozása… Az ízületeket az ízületi tok és az ízületi szalagok erősítik. Baleset következtében a tok és a szalagok sérülhetnek. Tekintse meg a csontkovács szolgáltatásaink oldalunkat és győződjünk meg arról hogy mi fáj.

 • Partnerünk:

  Keresőoptimalizálás újratöltve 2019-ben!

  Sarkadiseo.hu

  2019 első fele robbanásszerűen változásokat hozott a keresőoptimalizálásban. Ez bizonyítja mesterséges intelligencia algoritmus, a rankbrain algoritmus és még lehetne sorolni estig. Egy szó mint 100 fejlődünk és a Google is fejlődik ezért a keresőoptimalizálás is fejlődik. Ami sajnos Magyarországon nem fejlődik az a online marketing cégek. Még mindig a PR cikk építés és a katalógus linképítés zajlik. A Sarkadiseo.hu teljesen más! Fiatal 30-as éveiben lévő csapat akik elhatározták, hogy megváltoztatják a keresőoptimalizálást. Miért? Azért mert jelenleg semmi sem működik igazán ami régen és mindenki tehetetlen. Tegyen próbára minket! A referenciáink mindent elárúlnak.

 • Partnerünk:

  ABC duguláselhárítás bemutatása:

  ABC duguláselhárítás

  Cégünk vízvezeték szereléssel és duguláselhárítással foglalkozik immáron 2006-óta. Szakembereink vízvezeték szerelők és szakmunkások akik alkotják. Minden elvégzett munkánkra 7 nap garanciát vállalunk, a számla igazolásával. Számos referencia képeink és videóink vannak mint vízvezeték szerelés és duguláselhárítással kapcsolatban. Vállalunk wc, mosogató, kád, fürdőszoba, zuhanyzó, csatorna duguláselhárítást és vízvezeték szerelést. Látogasson el weboldalunkra ( ABC duguláselhárítás ) ahol árainkról és referenciáinkkal kapcsolatban is tájékozódhat.

 • Partnerünk:

  A szakember mindig jól jön a háznál:

  szakember logo

  Aszakember.hu duguláselhárítással foglalkozik és amint a címünkben is lehet olvasni mi szakemberek vagyunk akiknél nincs lehetetlen. A mai világban ahol a virtuális valóság lassacskán a háztartások mindennapjává fog válni, a szakmunkákat egyre kevesebben tudják elvégezni. Már 10 középkorú emberből 8 össze tud rakni egy számítógépet vagy megcsinálni bármit ami számítástechnika de egy vízvezetéket nem tud megjavítani. Cégünk szakemberei nem tudnak számítógépet szerelni de minden mást meg tud javítani a lakásban. Ahogy haladunk a korral egyre jobban ez lesz a tendencia, keressen minket ha szakember-re lenne szüksége.wcdugulas.hu promo