Olcsó duguláselhárítás Budapesten a 1. kerületben | Briák Varga. Olcsó duguláselhárítás Budapesten a 1. kerületben | Briák Varga.
Fejléc duguláselhárítás logo

Duguláselhárítás Budapest 1. kerület

Budapest 1. kerület

Referenciáink, itt és így dolgozunk:


Gy.i.k:

 • Mikor dolgozunk?


  Mi éjjel és nappal is dolgozunk.

 • A dugulást el tudom magamnak

  hárítani?

  Az esetek 80%-ában sajnos nem működnek a házi praktikák főleg ha már kialakult a dugulás.

 • Mit kell tennem és mennyi idő mire
  történik valami?
  Telefonálni vagy e-mail küldeni. A duguláselhárító szakember azonnal jelentkezni fog és 1-2 órán belül megoldja a problémát kiérkezéssel együtt.


Budapesten a 1. kerületben azonnal de legkésőbb 1 órán belül ott tudunk lenni a helyszínen. Nem kell este sem aggódnia mert Budapesten a 1. kerületben ugyan úgy kimegyünk és megoldjuk a problémáját, legyen az egy dugulás vagy éppen egy csatorna kamerázás. Mi is egy olyan cég vagyunk mint a többi, duguláselhárítással és felújításokkal foglalkozunk egész Pest megyében. A tevékenységi körünk ugyan az viszont ahogy mi elvégezzük a duguláselhárítást és ahogy ott hagyjuk a kész munkát az ég és föld mint a többi konkurenciánál. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron 8 éve foglalkozunk duguláselhárítással a 1. kerületben. Budapestet jobban ismerjük mint a tenyerünket ami nagy szó hiszen egy nagyon nagy településről beszélünk.

Szakembereink és a duguláselhárítás a 1. kerületben:

A duguláselhárítás mint szakma egy nagyon kemény fizikai munka de függ attól is, hogy éppen hol kell csinálni. Pl a 1. kerületben ahol régi építésű házak és ikerházak is vannak ott a vezetékek kialakítása miatt sokkal több probléma szokott lenni egy sima duguláselhárítás során.

Szerencsére szakembereink képzettek és nagyon sok vízvezeték szerelői munka óra után állnak csak munkába nálunk. Ugyanis a vízvezeték szerelő az alapja a duguláselhárítás szakmának. Nem mindenki képes elvégezni ezt a továbbképzést mert képzeljük el, hogy napi 12 - 24 órában pöcegödör szagunk van. Egy átlagember számára ez elképzelhetetlen és mondjuk ki undorító. Valakinek még is meg kell csinálni ugye mert ha nem folyik le a wc vagy a zuhanyzó akkor nehéz lesz élni az épületben még 1. kerületben is.

Miért minket válasszon a 1. kerületben?

Tapasztalataink alapján amit 8 év kemény munkával szereztünk a 1. kerületben azt mondhatjuk azért, mert úgy is minket fognak hívni. Ez kifejezetten beképzelten hangzik de sajnos az a tapasztalatunk, hogy nagyon sok a duguláselhárító szakember (vagyis aki annak vallja magát) akik jóval olcsóbban dolgoznak de sokkal nagyobb kárt csinálnak. Amikor körbe olvasunk, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak $telepules kerületben a duguláselhárítókról akkor lehet látni, hogy van aki 8 ezer forintért is megcsinálja amit a komolyabb cégek 15-30 ezerért.

Igazából erre a következő IGAZ történetet tudjuk mondani: Előttünk 1 hét alatt 2 szakember is járt 1. kerületben egy társasház 4. emeletén. Egyik sem tudta megoldani a dugulást de mivel kiment és megpróbálta ezért ki kellett fizetni ezt a részét is. Pontos összeget nem tudunk mondani mert nekünk sem árulták el de többet mint amennyit mi kértünk a végén ennyit elárultak. Igaz, hogy 1 órán keresztül szenvedtek a kollégák a lefolyóval de mivel cégünk garanciát is vállal a munkájára ezért nincs más választásunk MEG KELL CSINÁLNI. Végezetül a rossz kiépítés miatt már többször is jártunk a 1. kerületben ezen a címen de innentől kezdve mindig minket hívtak. Nem mind1, hogy 1 napon belül már lehet mosogatni vagy 1 hétig áll a mosatlan.

 • Partnerünk:

  SarkadiSeo az online marketing!

  online marketing ügynökség

  Az online marketing manapság már mindennapos a nagy cégeknek és egyre inkább a kis vállalkozások is követik a példájukat. Az internet óriási és ha nem teszünk ellene akkor sosem fogják megtalálni a weboldalunkat a látogatók. Azokat fogják megtalálni aki nap mint nap az online marketinggel segíti az online megjelenését. A SarkadiSeo az online marketing ügynökség nagy ásza, igaz még nem ismert de gombamód növekszik a kisvállalkozók vállán. Arra törekszünk, hogy minden kisvállalkozónak legyen weboldala és bevétele online.

 • Partnerünk:

  Gabitiral extrém sportbemutatók

  Gabitiral.hu

  A Gabitiral nem csak egy élményt és nem csak 1 látványt nyújt hanem egy örök emléket is ad. Olyan rendezvényprogramok-at láthat és tapasztalhat amit az ember az életében nem láthat sokszor. A cirkuszban is vannak látványos ugrások és szaltók de mi mindezt kerékpárral végezzük. Sok gyerek imád kerékpározni ezért a bemutatóinkat főleg olyan családi napok vagy falunapoknak ajánljuk ahol sok a gyerek vagy sportrajongó. Látogasson el weboldalunkra: extrém sportbemutatók ahol további információkat és árakat is olvashat.

 • Partnerünk:

  Költöztetés jó áron:

  költöztetés

  A költöztetés szakma egy igazán nehéz dolog és ezt szó szerint kell érteni. A kollégák minden nap reggeltől estig nehéz bútorokat emelgetnek és még hétvégén is. Ugyanis a legtöbb költözni vágyó vagy éppen költöző ember / család hétvégén ér rá főleg. Ami biztos, hogy aki nem tapasztalt költöztető annak nem lesz könnyű dolga költözésnél és még lehet károkat is fog okozni magának. A költöztetés árak-at kiszámíthatja weboldalunkon.

 • Partnerünk:

  Társasházkezelő Pest megyében:

  Provi-Domus társasházkezelő Kft.

  A Provi-Domus társasházkezelő Kft. óriási tapasztalattal és a háta mögött számos társasház kezeléssel büszkélkedhet. Nem csak a mindennapos vagy időszakos problémákat oldjuk meg a számvizsgálaton kívül, hanem teljes körűen képzettek vagyunk felújításokban is. Nincs megelégedve az előző közös képviselő munkájával? Gondjai vannak a szomszédokkal de a közös képviselő nem cselekszik? Akkor próbáljon ki valami újat és valami jobban mert cégünk kifejezetten erre szakosodott.

 • Partnerünk:

  Szobafestő mázoló Pest megyében!

  www.szobafesto-fix-aron.hu

  Szerencsére egyre többen csinálnak évente tisztasági vagy rendes festést a lakásban vagy az albérletükben. Erre azért van igazán szükség, hogy ne penészedjen a fal könnyen és komfortosabban érezhessük magunkat. Természetesen nem csak ennyi jó hatása van ennek, részletesebben a weboldalunkon tud utána olvasni erről.  Weboldalunk: www.szobafesto-fix-aron.hu. Szakembereink nem dohányoznak és nem isznak ezért a munkára tudnak koncentrálni ami szerintünk nem hátrány. Ha nem akar bajlódni egy tisztasági festéssel vagy egy nagy lakáskifestéssel akkor szerintünk már tudja kit érdemes hívni.wcdugulas.hu promo