Duguláselhárítás házilagos módszerekkel | Briák Varga. Duguláselhárítás házilagos módszerekkel | Briák Varga.
Fejléc duguláselhárítás logo

Duguláselhárítás házilagos módszerekkel

Duguláselhárítás házilagos módszerekkel

Referenciáink, itt és így dolgozunk:


Gy.i.k:

 • Mikor dolgozunk?


  Mi éjjel és nappal is dolgozunk.

 • A dugulást el tudom magamnak

  hárítani?

  Az esetek 80%-ában sajnos nem működnek a házi praktikák főleg ha már kialakult a dugulás.

 • Mit kell tennem és mennyi idő mire
  történik valami?
  Telefonálni vagy e-mail küldeni. A duguláselhárító szakember azonnal jelentkezni fog és 1-2 órán belül megoldja a problémát kiérkezéssel együtt.


Duguláselhárítás Ingyenes kiszállással az év 365 napján 7 nap garanciával! Budapesttől 60 Km-ig ingyenes kiszállás Minden nap!

A dugulások megszüntetésére három megoldás létezik.
 • vízsugaras (womás csatornatisztítás)
 • spirálos megoldásokat, melyek hatékony megoldásként szerepelhetnek Megfelelő tisztító fejjel.
 • A cső bontása és cseréje lehet
A Duguláselhárítást Gyorsan, tisztán és becsületesen Végzem Budapest és Pest megye területén, minden lakás, és intézmény részére. Vállalkozásom A tiszta és precíz munka mellet oda figyel arra hogy hószútavon meg oldódjon önnek a dugulása ezért is vállalunk 7 nap garanciát ez idő alatt elő jöhet hogy használat okozta e a dugulást vagy esetleg valami építési hiba van a csővezetékben mert sajnos az utóbbival találkázunk a legtöbbet.

Amint megérkezem igí alakítóm hogy hatékony legyen a duguláselhárítás:

Néhány szó mellett megállapítom hogy merre mehetnek a vezetékek, miután meg van hogy milyen típusú cső rendszer van önnél ki választom a megfelelő duguláselhárító eszközt, hogy az ön vezetéke nehogy megsérüljön.miután ez megtörtént és elhárítottam a dugulását 1- 2 órán belül elmondom véleményemet a csőrendszeröl. hogy ön nyugottan tovább élvezhesse a lefolyás örömeit.

Duguláselhárítás házilagos módszerekkel:

Mielőtt szakemberhez fordulunk minden lehetőséget meg próbálunk hogy némileg spóroljunk egy kis pénzt mert a duguláselhárítás nem egy olcsó szolgáltatás de olcsóbb mintha ki bontanánk a padlóból vagy a falból. meg lehet próbálni a duguláselhárítást házilag, kézi spirállal, vegyszerrel, netán pumpával.

Duguláselhárítás vízzel:
 • A csővezetékben lerakódó zsíros iszapos hordalékot lehet kimosni. ezeket a gépeket ügynevezet womás csatorna tisztítót általában kültéren lehet jól használni 2 fajta van elektromos benzinmotoros.
 • Duguláselhárítás NON-STOP
Duguláselhárítás spirállal géppel:
 • A wc és lefolyó duguláselhárítás elsődleges eszköze a duguláselhárító gép és spirál amit egy háromállásu elektromos motor forgat egy befogó pofa úgynevezett kuplung segítségével..
Duguláselhárítás Fajtái:
 • WC duguláselhárítás
 • Mosogató duguláselhárítás
 • Kültéri vezetékek duguláselhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Lefolyó dugulás megszüntetése
Ha esetleg kisebb jellegű dugulása lenne,akkor az alábbi ötletekkel tudunk szolgálni. Mosdó, mosogató, kézmosó duguláselhárítása. -Először is próbálja meg szétszedni a szifont és eltávolítani belőle a szennyeződést. Összeszerelésnél ügyeljen a tömítések helyes sorrendjére!

A következő lépésbe lefolyótisztítószert öntünk a lefolyóba és egy éjszakára állni hagyjuk. Másnap öntsünk rá forró vizet, ez általában megoldja a problémát. Ha nem sikerült, még mindig próbálkozhatunk Trisóval, a fent leírt módon. Azonban ha ez sem használ, érdemes kihívni egy duguláselhárítással foglalkozó szakembert. Kád, zuhanytálca dugulás elhárítása: Öntsünk egy kevés tisztítószert a kád lefolyóba, állni hagyjuk egy éjszakát, majd reggel zubogó forró vízzel leöntjük.

A kád túlfolyó nyílását tömítsük el,hogy nagyobb legyen a csőben fellépő túlnyomás. Ha a probléma nem szűnt meg, próbálkozzunk vízsugárral. Csavarozzuk le a zuhanyfejet és forró vízzel öblítsük át a lefolyót. A zuhanytálcák általában nem a padlóösszefolyóra vannak kötve, ezért ne is próbálkozzunk szétszerelésével. A lefolyócsonk szétszedése nem oldja meg a problémát,hívjon szakembert.Padlóösszefolyó duguláselhárítás:Szedjük fel a lefolyó takaró fedelét, távolítsuk el a bűzelzáró kupakot, majd a már jól ismert forró vízsugárral próbáljuk megszüntetni a dugulást. Ismét jöhet atisztítószer – forró víz kombináció.

WC dugulás elhárítás: Ha valami nagyobb idegen tárgy esett a WC csészébe, és le is húztuk, akkor inkább hívjunk szakembert, mert a csésze felbontása nehézkes és piszkos munka.Egyéb más esetekben használhatjuk a pumpát, amely hatékonyan segít megszüntetni a dugulást. A pumpa ütemes fel-le mozgatásával próbáljunk meg vákuumot,szívóhatást létrehozni a csőben. A WC dugulásánál sajnos nem segít a vegyszer és a forró víz sem. Nem dugul el magától- kivétel, ha az elöregedett vezetékben felgyülemlik avízkő, amely szűkíti a cső keresztmetszetét. Problémát jelent még a kis átmérőjű csövek, és a gyenge vízhozamú takarékos tartályok, mert csak leviszik a szennyvizet, de nem mossák el tökéletesen.

Kültéri dugulások elhárítása:

Révén hogy a csővezetékek összefolyói szabadtéren vannak, sokkal jobban ki van téve a nagyobb, masszívabb szennyeződéseknek. Faágak, levelek, sóder, belemosódott por,föld és sár dugíthatja el a lefolyót. Előfordulhat, hogy a fák gyökere megemeli a fölben lévő csöveket, ezzel megváltoztatva annak folyásirányát. Dugulást okozhat a nem elégszer ürített emésztő. Ha a szennyvíz eléri az aknába bemenő cső száját, azonnali dugulás lép fel. Visszafolyik a kommunális szennyvíz, lerakódik, torlódást okoz.A kültéri dugulás elhárításnál a spirállal való akadálymentesítés nem mindig hoz sikert. Ilyenkor magasnyomású berendezéssel mossuk át a csöveket, amely 99%-ban sikerrel oldja meg a problémát, és még a vezeték rendszer is átmosásra kerül.

Bizonyos vegyszerek keverése mérgező gázokat szabadíthat fel, ezért soha ne használjunk több különböző összetételű vegyszert! Egyrészt a mérges gázok miatt,pl.: klór+hypo , másrészt pedig nem erősítik egymás hatását, hanem nagyobb dugulást okoznak. Természetes alapanyagokból is keverhetünk hatásos duguláselhárító elegyet. Öntsünk némi sütőport az eldugult lefolyóba, majd egy kevés ecetet. Amint a pezsgés abbamaradt, jöhet a zubogó forró víz. Vigyázat forrázás veszély!

wcdugulas.hu promo